sunnuntai 8. elokuuta 2010

Kultaa ja kunniaa SM-kisoista

Miku otti omansa SM-kisoista

Pohjoisen melojat menestyivät vuoden 2010 freestylen SM-kisoissa hienosti. Roimeloon sisarseuran Tornion seudun melojien Mikael Lantto voitti miesten sarjan hienolla viimeisellä runilla, joka tuotti 580 pistettä. Finaali oli ollut kovatasoinen ja kärkikolmikko oli kokonaisuudessaan melonut maailmanluokan suorituksia, vaikka pisteet eivät nousseetkaan aivan MM-kisojen kärjen tasolle. Hopeaa otti Tuomas Kaukola ja pronssia Tuomas Kuronen eli kärkikolmikko koostui Suomen freestylen kestomenestyjistä. Tulevaisuuskin näyttää hyvältä, sillä vielä myös junioreissa kilpaileva Juuso Karttunen meloi hienosti ja sijoittui miesten finaalissa neljänneksi.

Upean suorituksen teki myös ensimmäisiin SM-kisoihinsa osallistunut Rovaniemen Melojien Kristiina Anttila, joka nappasi naisten sarjassa hopeamitalin. Krissen finaalisarja koostui spinnistä ja voltista. Neitikosken aalto on joskus volttiin vähän kinkkinen, sillä keulan upottaminen suhteellisen loivaan vastamäkeen voi olla hieman haastavaa. Parhaiten se onnistuu vähän sivuttain vippaamalla. Hienoa, että upotus onnistui oikeassa paikassa, SM-kisojen finaalisarjassa. Naisten Suomen mestaruuden voitti näyttävästi melonut Mariaana Terni ja pronssia otti Paula Suurseppä.

Miesjunioreissa mestaruuden voitti Juuso Karttunen ja toiseksi tuli Teemu Väliahdet. Pronssin meloi Vili Volotinen.

Onnittelut menestyjille. Mitalikahvit on keitetty, ilotulitusraketit viritelty ja ilmavoimat ovat passissa ylilentoa varten.

Hopea on voitettu mitali, sanoo Krisse


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti